Projecten
  • Herinrichting Stationsplein Venlo
  • Herinrichting Stationsplein Venlo
  • Herinrichting Stationsplein Venlo

Herinrichting Stationsplein Venlo

opdrachtgever       Gemeente Venlo
locatie       Venlo, Nederland
activiteit       Verhardingen
uitvoerperiode       aug. 2011 - jan. 2012
Het 'oude Stationsplein' moet nodig in een nieuw jasje worden gestoken: een nieuwe busterminal met rijwegen van beton, met natuursteenbanden en natuurstenen perrons.

Tevens een nieuw en vergroot bordes voor het NS-station, gemaakt uit beton en beplakt met natuursteen, en een nieuwe Kiss en Ride-strook voor de reizigers.

Het hemelwater wordt opgevangen in een Waterblock-infiltratiesysteem om ter plekke weer in de grond te infiltreren.
terug naar projectoverzicht
@projecten_item_media_video@ Sluit video