Projecten
  • Herinrichting Grindwinningsgebied Negenoord
  • Herinrichting Grindwinningsgebied Negenoord
  • Herinrichting Grindwinningsgebied Negenoord
  • Herinrichting Grindwinningsgebied Negenoord

Herinrichting Grindwinningsgebied Negenoord

opdrachtgever       Herstructureringscomité
locatie       Dilsen-Stokkem België
activiteit       verhardingen
uitvoerperiode       december 2012 - juli 2013
Het grindwinningsgebied met een totale oppervlakte van circa 155 ha. bevindt zich in een binnenbocht van een Maasmeander.

Na oplevering van de "grondschotel' (enkele jaren geleden), wordt nu door BLM het terrein opnieuw ingericht.

In het terrein worden wandelpaden aangelegd, bestaand uit toutvenant en asfalt. De toegang en het parkeerterrein bij Maascentrum de Wissen wordt opnieuw ingericht en er komt een houten wandelbrug over de Oude Maas. 
Het aanbrengen van de buispalen voor deze voetgangersbrug en twee aanlegsteigers is uitgevoerd door Van den Biggelaar Grond- en waterbouw. 
terug naar projectoverzicht
@projecten_item_media_video@ Sluit video