Nieuws

Biggelaar Groep versterkt zich in de Randstad.

Velddriel, 11 januari 2018 

Biggelaar Groep versterkt zich in de Randstad.
De voorgenomen overname van de Bunnik Groep uit Nieuwerbrug door de Biggelaar Groep is een feit.
De Biggelaar Groep, gevestigd in Velddriel, breidt met deze overname haar werkterrein verder uit.

Beide bedrijven hebben op woensdag 10 januari overeenstemming bereikt. Hans van den Biggelaar, algemeen directeur van de Biggelaar Groep: "Wij zijn verheugd met deze geografische uitbreiding en verwelkomen de nieuwe collega’s bij de Biggelaar Groep.
Afgelopen jaar hebben we uitgebreid kennisgemaakt met de medewerkers, hun enthousiasme, expertise en ambities." "Door de overname realiseren wij een verdere groei van onze onderneming en vergroten wij ons werkterrein in de Randstad.

De Bunnik Groep bestaat uit 4 onderdelen: Infra, Baggeren, Milieu en Groen en de bedrijfscultuur sluit naadloos aan bij die van de Biggelaar Groep."
Na de overname telt de Biggelaar Groep ruim 350 medewerkers en realiseert een omzet van ruim 100 miljoen euro.

Over Biggelaar Groep

De Biggelaar Groep is onder meer het moederconcern van het landelijk opererende Van den Biggelaar Grond- en waterbouw BV, het in Zuid-Nederland actieve BLM Wegenbouw BV en Stevacon Bouw BV.

Over Bunnik Groep

Tot de Bunnik Groep behoren A. Bunnik BV, Bunnik Materieel BV en Bunnik Milieutec BV.
Deze bedrijven richten zich op infrastructuur, milieutechniek, groenvoorziening en baggeren in Noord- en Zuidwest-Nederland.

Biggelaar Groep behaalt niveau 5 op de CO2 prestatieladder

Met ingang van 30 november 2017 is Biggelaar Groep voor al haar deelbedrijven gecertificeerd voor het hoogste niveau op de CO2-prestatieladder.
Met deze prestatie onderstreept Biggelaar Groep haar ambitie om het energieverbruik en de CO2-uitstoot in de bedrijfsvoering te reduceren. Om het energieverbruik en de CO2-uitstoot te reduceren worden, met oog voor mens en milieu, tal van maatregelen genomen welke hieraan een positieve bijdrage leveren.

Meer informatie omtrent dit onderwerp kunt u terugvinden op de volgende pagina