Vacatures

Vacatures

Betrokkenheid staat bij de Van den Biggelaar Groep hoog in het vaandel. Die betrokkenheid geldt zeker ook voor onze medewerkers, zowel op vaktechnisch als persoonlijk gebied. Onze mensen vormen tenslotte ons belangrijkste kapitaal. Daarom krijgen al onze medewerkers persoonlijke begeleiding en aandacht: we zoeken een geschikte functie voor je, maar we kijken tegelijkertijd ook verder. Stages, opleidingen, trainingen, loopbaanplanning: het staat je allemaal ter beschikking. Hiernaast tref je de huidige vacatures aan bij onze bedrijven. Staat jouw functie er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.


Openstaande vacatures

Op dit moment hebben we een vacature voor een Administratief Medewerker Debiteuren M/V (0,5 fte).

Functie-inhoud
Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een gedreven en ervaren Administratief Medewerker die alle voorkomende werkzaamheden zal verrichten op de afdeling Administratie met als hoofdtaak de debiteurenadministratie. De wekelijkse arbeidsduur bedraagt 20 uur, bij voorkeur verspreid over 5 dagen.

Als Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer. Je verzorgt de facturatie en de verzending van betalingsherinneringen. Bij betalingsachterstanden benader jij de klanten zodanig, dat je in staat bent om tot concrete betalingsafspraken te komen. Hierbij draag je tevens zorg voor een bijbehorende correcte correspondentie. Uiteraard behoort het uitvoeren van alle voorkomende administratieve werkzaamheden ook tot jouw verantwoordelijkheid (o.a. bij afwezigheid van een collega).

Als Administratief Medewerker rapporteer je aan het Hoofd Administratie. Het team bestaat verder nog uit 4 medewerkers met wie je nauw samenwerkt. Je bent werkzaam voor BLM Wegenbouw BV en Stevacon Bouw BV.

Profiel
  • MBO werk- en denkniveau is vereist, aangevuld met een relevante opleiding.
  • Ruime werkervaring in een vergelijkbare functie en bij voorkeur in een soortgelijke branche.
  • Uitstekende vaardigheden in het werken met Excel.
  • Aantoonbare kennis van ERP-software (Metacom is een pré).
  • Energieke teamplayer met een pro-actieve houding.

Competenties

  • Accuratesse: Je werkt zorgvuldig tot perfect en bewaakt het vastgestelde kwaliteitsdoel.
  • Cijfermatig inzicht en analyse: Je overziet een complex van cijfers. Eventuele fouten spoor je eenvoudig op en je bent hierbij in staat een analyse te maken.
  • Kostenbewustzijn: Je denkt en handelt gericht op optimale benutting van tijd, geld en andere middelen. Je weegt financiële consequenties af en hebt aandacht voor beperking van kosten.
  • Samenwerking: Je levert een positieve bijdrage aan de werksfeer en werkt aan een gezamenlijk resultaat.

 

Arbeidsvoorwaarden

  • Het arbeidsvoorwaardenpakket is aantrekkelijk en marktconform. De werkomgeving is daarnaast informeel en plezierig met voldoende ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling binnen een no-nonsense bedrijf.

Standplaats
Wessem
 
Bedrijfsinformatie
BLM Wegenbouw BV is ruim 30 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van civieltechnische werken, op voornamelijk de Zuid-Nederlandse wegenbouwmarkt. Het productenpakket bestrijkt het complete assortiment ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur op het gebied van o.a. nieuwbouw, onderhoud, bodemsanering en reconstructies.

Stevacon Bouw BV werkt als zelfstandige aannemer in de bouw. In de afgelopen decennia heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een kwalitatieve bouwer in de beton- en industriebouw en de utiliteitsbouw. Enerzijds acteert Stevacon Bouw BV als specialist in (ondergrondse) betonbouw. Anderzijds als totaalontzorger, met veel ervaring in de industrie en het werken voor watermaatschappijen. Het primaire werkterrein is Zuid-Nederland.

BLM Wegenbouw BV en Stevacon Bouw BV zijn onderdelen van de Biggelaar Groep.

Sollicitatieprocedure
Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Mirel Albers (Hoofd Administratie) via T: 06-22830811.

Indien je geïnteresseerd bent in de vacature, ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en curriculum vitae bij voorkeur per e-mail t.a.v. Janneke van Wegberg (HRM Biggelaar Groep)
via E: j.wegberg@vandenbiggelaar.nl.

Sluitingsdatum vacature: 31 oktober 2017.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.