ASFALT, RIOLERINGEN & WEGEN

Wegenbouw gaat verder dan alleen het wegdek waar je dagelijks overheen rijdt. Of beter gezegd: dieper. BLM is gespecialiseerd in het volledige spectrum van de onder- en bovengrondse infra. Juist daarom bieden we geïntegreerde, civieltechnische oplossingen waarbij we zorg dragen voor het totaalpakket. Van opbreekwerkzaamheden van bestaande infra tot de aanleg van nieuwe wegen.

 

Diversiteit in opdrachten

Rijd door het prachtige (wegen)landschap van Zuid-Nederland en de kans is groot dat je wielen ook BLM-asfalt raken. En alles wat daaronder ligt. We hebben in de afgelopen decennia talloze projecten gerealiseerd waarbij we onze kennis en ervaring in de wegenbouw op diverse manieren hebben kunnen laten zien. Van weg- en kadereconstructies tot de aanleg van turborotondes.

Kennis en ervaring

Asfalt, bestratingen, markeringen, kantopsluitingen, pompgemalen; we hebben in ons bestaan vrijwel alle denkbare werkzaamheden binnen de wegenbouw verricht. Daarbij zorgen we ervoor dat de kennis en kunde van onze specialisten altijd up-to-date is. Dat stelt ons in staat om moeiteloos in te spelen op nieuwe contractvormen en projecteisen. Juist in een werklandschap waar steeds meer eigen inbreng, kennis en creativiteit van de bouwer wordt verwacht, is BLM op zijn best.

gerelateerde projecten

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@blmwegenbouw.nl

Telefoon: 0475 - 567777