;


Industriebouw

BLM heeft veel specialistische kennis van complexe werken en stelt hoge veiligheidseisen aan de werkomgeving van onze mensen. Dat maakt ons een veelgevraagd partner bij projecten in de (petrochemische) industrie, waar specialistisch vakmanschap en oog voor veiligheid harde voorwaarden zijn. 

 

Specialistisch vakmanschap

Onze werkzaamheden in de wegenbouw en de industriebouw kennen overlap, maar ze verschillen wel degelijk. Veiligheid staat altijd voorop. En die term kent bij onze werkzaamheden in de industriebouw een strenge invulling. BLM werkt als vaste partner aan talloze projecten in de petrochemische sector. Werken in een dergelijke omgeving vraagt om specialistisch vakmanschap, waarbij geen ruimte is voor (kleine) foutjes. BLM biedt die veiligheidsgarantie aan zijn klanten. Sterker nog: in onze focus op veiligheid zijn we toonaangevend.

Meer dan wegenbouw

Voor onze klanten in de industriële tak realiseren we bouwactiviteiten in de volle breedte van de GWW-sector (van procesriolering tot bestratingen van terreinen), maar we zijn ook verantwoordelijk voor projecten die verder gaan dan dat. Van de aanleg van leidingstelsels tot de herinrichting van groeves en stortplaatsen. BLM verzorgt vaak zelf het ontwerp en draagt goed doordachte alternatieven aan.

gerelateerde projecten

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@blmwegenbouw.nl

Telefoon: 0475 - 567777