;
Tijdsplanning Gerealiseerd
Opdrachtgever Gemeente Echt-Susteren
Locatie Berkelaar


het project

Iets ten noorden van het Limburgse Echt ligt het dorpje Berkelaar. Inwoneraantal? 320. Aantal straten? Een stuk of vijf. BLM verzorgde de reconstructie van deze straten – en dus van de infra van ongeveer heel Berkelaar. Een mooie klus, met een heilige achtergrond. Letterlijk.

 

Divers

Het is een mooi gezicht: de BLM-keten op de voorgrond, met het kapelletje van Berkelaar daarachter. Dat geeft de werkzaamheden in het pittoreske Limburgse gehuchtje toch een leuke extra ‘touch’. Die werkzaamheden zijn overigens bijzonder divers. De reconstructie, onder leiding van projectleider Eugene Loeffen, bestaat onder meer uit opbreekwerkzaamheden van de bestaande infrastructuur, de aanleg van een infiltratieriolering en de aanleg van diverse molgoten. De inritten achter die goten zijn bestraat met gebakken DF en voorzien van kunststof grindplaten. 

Geïntegreerd werken

Bij het aanleggen van de nieuwe riolering ging het team op een uiterst effectieve wijze te werk. Eugene: ‘We werken hierbij als een trein. Totaal geïntegreerd dus. Dat betekent dat één deel van het team aan het hoofdriool werkt, en een ander deel tegelijkertijd bezig is met kolkaansluitingen en nieuwe funderingen.’ Een unieke werkwijze die BLM Wegenbouw in de afgelopen 10 jaar heeft geperfectioneerd. En die ook hier tot het gewenste resultaat leidde. Eugene is meer dan tevreden: ‘Dit is nou zowel visueel als kwalitatief een mooi BLM-werk!’

Eugene Loeffen

Projectleider

‘Dit is kwalitatief en visueel een mooi BLM-werk!’

MAIL ONS

Project in beeld

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@blmwegenbouw.nl

Telefoon: 0475 - 567777