;
Opdrachtgever Gemeente Leudal
Locatie Baexem, Limburg


het project

Vertrouwen vormt de basis van een goede samenwerking. Juist in de bouw is het cruciaal dat je weet wat je aan elkaar hebt. In 2016 reconstrueerden we de Dorpsstraat en Stationsstraat in het Limburgse kerkdorpje Baexem. Een succesvol project, waarbij vertrouwen het toverwoord bleek.

 

Remmende factor

Als opdrachtgever wil je ontzorgd worden. Het idee hebben dat de job in goede handen is. En terecht. Tegelijkertijd wil je als aannemer ook genoeg vrijheid én vertrouwen krijgen om die job op een zo goed mogelijke manier en binnen de planning op je eigen manier uit te voeren. Bij het project in Baexem hadden we te maken met een bestekseis die voorschreef dat iedere fase – van de 8 fases waarin het project in was opgedeeld – eerst volledig asfaltgereed moest zijn, voordat de werkzaamheden van de nieuwe fase konden beginnen. Hier werd ook strikt op toegezien. Zo kon de gemeente Leudal in stapjes zien of het werk goed werd gedaan. Het vormde echter ook een remmende factor.

Eugene Loeffen

projectleider

‘Een erg mooi voorbeeld van een fraai wegenbouwwerk’

MAIL ONS

Reële doelstelling

Gelukkig liet de opdrachtgever dit standpunt snel los toen ze zag hoe BLM te werk ging. Dit groeiende wederzijdse vertrouwen zorgde er alsnog voor dat bouwvak 2016 als einddatum een reële doelstelling werd. Sterker nog: dat is uiteindelijk ook gelukt. Een mooi wegenbouwwerk, waarbij het team van BLM flink wat opbreekwerkzaamheden verrichtte, een nieuw riool aanlegde en voor een fraaie nieuwe opbouw zorgde.

project in beeld

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@blmwegenbouw.nl

Telefoon: 0475 - 567777