Alweer 3 jaar geleden heeft Tim Dierx de keuze gemaakt om BLM’er te worden. Tim is gestart als projectbegeleider maar hij miste al snel het werk buiten. Samen hebben we besloten om twee functies te combineren, projectbegeleider én assistent uitvoerder. Het werk buiten beviel Tim zo goed dat we uiteindelijk hebben besloten om Tim volledig als uitvoerder in te zetten. Een geweldige keuze!

We helpen je graag op weg!

‘’BLM investeert in mij, dat geeft een goed gevoel. Ze hebben mij de mogelijkheid gegeven om te doen wat ik echt wil. Ik geniet momenteel van het werk buiten, de praktijk. Ondanks dat het weer soms minder is, ben ik blij dat ik buiten ben. De openheid en gezellige collega’s maken BLM Wegenbouw een bedrijf waar ik wil blijven werken. Als er iets is kun je bij veel collega’s je ei kwijt. Daarnaast is er weinig hiërarchie en kun je bij iedereen naar binnen lopen. De sfeer is gewoon goed.’’

 

Tim heeft zelfstandig als uitvoerder al diverse mooie projecten afgerond, zoals BP Overbroek in Hoensbroek en de fietsaansluiting bij Dacapo Colllege in Sittard-Geleen. Momenteel werkt hij als assistent uitvoerder bij het project Traverse Waalre aan een grote rioolreconstructie onder leiding van Ron Mulder.

Bij BLM Wegenbouw zijn wij altijd op zoek naar vakmensen. Wij zijn daarnaast bloedserieus over plezier. Een groot deel van je leven ben je aan het werk: dan kan het beter leuk zijn! Lijkt het jou leuk om net zoals Tim te werken of stage te lopen in een organisatie die niet alleen werk uitvoert, maar ook meedenkt en creëert? Stuur dan een open sollicitatie naar hrm@blmwegenbouw.nl.

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@blmwegenbouw.nl

Telefoon: 0475 - 567777