01-05-2023


Ieder jaar wordt er vanuit de Avans Hogeschool, locatie Tilburg een bedrijvendag georganiseerd voor al haar studenten, docenten en geïnteresseerden uit de omgeving. De volgende bedrijvendag is op woensdag 24 mei 2023.

De editie van 2022 was een geslaagde dag, en zowel de studenten als bedrijven waren erg positief. De voorbereidingen voor de editie van 2023 zijn alweer in volle gang.

BLM Wegenbouw, Van den Biggelaar Grond- en Waterbouw en Stevacon zullen dit jaar deelnemen aan de Link Bedrijvendag!

Wat maakt de bedrijvendag nu interessant voor studenten? Allereerst huisvest Avans Tilburg allerlei studenten; van eerstejaars tot vierdejaars. Iedereen zoekt voor zijn studie een (afstudeer)stage. Wie weet ben je zelfs op zoek naar een baan? Bij L!NK zijn deze connecties allemaal te vinden.

Naast een interessante openingslezing, jaarlijks gegeven door een andere organisatie, bestaat het grootste gedeelte van het programma uit een bedrijvenmarkt. Op deze markt kun je een praatje maken met verschillende bedrijven uit je eigen vakgebied. Zo is er voor een ieder iets te vinden; of je nu Bouwkunde, Civiele techniek, Ruimtelijke ontwikkeling, Technische bedrijfskunde of Bouwtechnische Bedrijfskunde studeert.

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@blmwegenbouw.nl

Telefoon: 0475 - 567777