Een duurzame gebiedsontwikkeling begint bij het juiste ontwerp. Wij beschikken over 40 jaar ontwerpervaring. Met deze ervaring en onze zorgvuldige werkvoorbereiding zijn wij tijdens de uitvoering sneller, goedkoper, beter en duurzamer voor klant en omgeving.

 

Het juiste ontwerp

Maatwerk

Wij analyseren voor elk project de vraag achter de vraag. Om een duurzaam verschil te kunnen maken willen we weten waarom, wanneer en hoe de klant en de gebruikers het resultaat van het project willen behalen. Dát is ons uitgangspunt. Kennen, begrijpen en waarderen van elkaars belangen vormt de basis voor vertrouwen en dus voor onze samenwerking; met de klant en met de omgeving!

Vanuit onze kennis en ervaring zoeken wij in alle projecten naar mogelijke verbeteringen en/of optimalisaties: een veiligere uitvoeringswijze, een betere fasering, een kortere doorlooptijd, duurzamere (innovatieve) materiaalkeuzes of een kostenoptimalisatie.

“Duurzaamheid is voor ons geen containerbegrip, maar een verantwoordelijkheid die wij nemen. Wij dagen onszelf steeds opnieuw uit een impact te creëren met een zo groot mogelijke maatschappelijke, sociale en ecologische meerwaarde en zien het duurzaam ontwerp dan ook als de voorwaarde om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en meerwaarde vroegtijdig in het project te verankeren.”

Ralph Linssen, Senior Projectengineer
Vd Biggelaar Portretten (Mei2022) 044 Edit

Kennis en ervaring

Wij hebben ruime ervaring met zowel RAW-contracten als geïntegreerde contracten (UAV-gc), bouwteams en 2-fasen-contracten.

Onze vakspecialisten hebben aantoonbare ervaring in het circulair en klimaatadaptief ontwerpen. Wij zijn mede-auteur van onder andere de leidraad Circulair ontwerpen (van Platform CB’23). En daar zijn wij trots op!

Ecologisch Meest Verantwoorde Uitvoering

In de ontwerp- en voorbereidingsfase betrekken wij graag de ‘echte’ gebruikers van ons project. Samen met burgers, bedrijven, stakeholders en (weg)gebruikers bespreken we de kansen voor het project en de wijze waarop we die kunnen benutten. Met begrip en respect voor elkaars belangen zorgen wij voor de Ecologisch Meest Verantwoorde Uitvoering.

Door onze zorgvuldige werkvoorbereiding starten wij zonder risico’s met de realisatie van het project. En daarmee zijn we niet alleen sneller, goedkoper, beter en duurzamer, maar is het samenwerken ook veel leuker!

gerelateerde projecten

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@blmwegenbouw.nl

Telefoon: 0475 - 567777