In Nederland, België en Duitsland realiseren wij integrale projecten in de grond-, weg- en waterbouw en in de industriebouw. Ons vakmanschap is daarbij ons meesterschap. Onze mensen staan garant voor de kwaliteit en de veiligheid van de uitvoering!

 

Bouwen met vertrouwen

Specialistisch vakmanschap

Bouwen met vertrouwen, dat is ons credo. Vanuit onze werkvoorbereiding zorgen wij voor een beheerste en voorspelbare realisatie. Zowel voor de klant als voor de omgeving. Diezelfde voorspelbaarheid en betrouwbaarheid borgen wij ook in onze projectorganisatie.

Door onze lokale en regionale samenwerkingen met bekende en vertrouwde partners realiseren wij betere en duurzamere projecten. Onze mensen staan garant voor de veiligheid en de kwaliteit van de uitvoering.

BLM 108

Meer dan wegenbouw

Voor al onze projecten geldt: veiligheid staat boven alles! Niet alleen van onze medewerkers, maar ook de veiligheid van omwonenden en gebruikers op en rondom onze projectlocaties. Wij doen hier geen concessies, nooit!

Ons vakmanschap is in al onze projecten zichtbaar. Daar zijn we trots op. Zowel op de projectlocatie alsook in onze projectbeheersing tonen wij traceerbaar en controleerbaar onze kwaliteit aan.

Onze realisatie stopt niet bij het opleveren van het project. Wij zorgen er altijd voor dat het juiste beheer en gebruik mogelijk is, zodat bouwmaterialen en grondstoffen uit onze projecten eenvoudig een tweede leven kunnen krijgen. Beheer- en oogstbewust realiseren!

gerelateerde projecten

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@blmwegenbouw.nl

Telefoon: 0475 - 567777