We werken samen met vaste partners en collega-aannemers. Want samen komen we verder en kunnen we meer. We delen onze kennis en expertise met onze klanten en partners, zodat we er samen slimmer van worden. We geven de ruimte voor ieders inbreng. Samen zoeken we de weg en ontdekken we waar het in de kern om draait.

We doen wat we afspreken

Biggelaar - BLM - Riool Beringe-1875.jpg

Wie met ons werkt, merkt dat we elkaar zien, naar elkaar luisteren en van elkaar leren. Samen vinden we de juiste weg. Hierbij laten we alle partijen doen waar ze goed in zijn. Daar zit onze – gezamenlijke - kracht.

''Duurzame samenwerkingen en kwalitatieve vakmensen hebben ons gebracht waar we nu staan: al meer dan 35 jaar een betrouwbare partner en een begrip in de regio''

Eugene Loeffen, Adjunct-directeur
Vd Biggelaar (8Maart2021) 850407

We beginnen met een kopje koffie met de betrokken partijen. Het doel? Elkaar leren kennen en van elkaar weten wat we doen en waarom. Daar zijn we nieuwsgierig naar.

Hoe zit de ander in elkaar? Wat is de kracht van iedere partner? Samen kijken we hoe deze optimaal kunnen benutten.

We hechten waarde aan de inbreng en het belang van de ander. We blijven inzetten op de persoonlijke kant van de samenwerking.

Door elkaar te vertrouwen behalen we samen een beter resultaat. We durven zaken aan een andere partij over te laten. We zoeken samen de juiste weg.

Het ultieme doel? Samenwerken betekent voor ons samen een beter resultaat behalen én plezier beleven. Want we begrijpen als geen ander dat je een groot deel van je leven aan het werk bent. Dan kan het maar beter leuk zijn!

We gaan verder dan ‘’gewoon’’ samen werken.

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@blmwegenbouw.nl

Telefoon: 0475 - 567777