;


Over ons

Als aannemer bedenk je. Creëer je. Dat zit in onze genen, daar zijn we groot mee geworden en daar krijgen we energie van. Wij nemen echter niet alleen het werk aan, wij nemen juist iets mee. Wij zijn een samenwerkingspartner en méér. We gaan buiten de gebaande paden en zoeken naar wegen die anderen niet durven te betreden.

We doen het goed of we doen het niet: als organisatie realiseren we projecten op het gebied van infra en industriebouw. Duurzame samenwerkingen, kwalitatieve vakmensen en voortdurende innovatie hebben ons gebracht waar we nu staan: al meer dan 35 jaar een betrouwbare partner en een begrip in de regio.

We kunnen niet zonder de wereld. Dat realiseren we ons heel goed. Daarom is duurzaamheid altijd onderdeel van onze bedrijfsvoering. We maken een nieuwe wereld voor ons en onze kinderen.

Niemand van ons is zo slim als ons. Wij delen onze kennis - intern en extern - zodat we samen slimmer en beter worden. Onze bouwteams zijn zo’n perfect voorbeeld waar samenwerking, vakmanschap en innovatie samenkomen.

Nog één ding: wij zijn bloedserieus over plezier. Een groot deel van je leven ben je aan het werk: dan kan het beter leuk zijn! Bij ons familiebedrijf werken alleen mensen met passie, collegialiteit en betrokkenheid.

Wij zijn BLM. Aanbieder in een wereld van aannemers.

Missie & visie

Met de drive, kennis en creativiteit van onze mensen maken we van BLM Wegenbouw het beste infrabedrijf van Zuid-Nederland.
Lees meer

Historie

BLM is sinds de jaren ’80 van de vorige eeuw onderdeel van de Biggelaar Groep.
Lees meer

Duurzaamheid

Duurzaam ondernemerschap: investeren in de ontwikkeling van onze mensen én in het aangaan en behoud van duurzame zakenrelaties.
Lees meer

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@blmwegenbouw.nl

Telefoon: 0475 - 567777