BLM Wegenbouw

Als aannemer bedenk je, creëer je. Dat zit in onze genen, daar zijn we groot mee geworden en daar krijgen we energie van. Wij nemen echter niet alleen het werk aan, wij nemen juist iets mee. Wij zijn een samenwerkingspartner en méér. We gaan buiten de gebaande paden en zoeken naar wegen die anderen niet durven te betreden.

We doen het goed of we doen het niet: als organisatie realiseren we projecten op het gebied van infra en industriebouw. Duurzame samenwerkingen, kwalitatieve vakmensen en voortdurende innovatie hebben ons gebracht waar we nu staan: al 40 jaar een betrouwbare partner en een begrip in de regio.

Niemand van ons is zo slim als ons. Wij delen onze kennis - intern en extern - zodat we samen slimmer en beter worden. Onze bouwteams zijn een perfect voorbeeld waar samenwerking, vakmanschap en innovatie samenkomen.

Nog één ding: wij zijn bloedserieus over plezier. Een groot deel van je leven ben je aan het werk: dan kan het beter leuk zijn! Bij ons familiebedrijf werken alleen mensen met passie, collegialiteit en betrokkenheid.

Wij zijn BLM. Aanbieder in een wereld van aannemers.

Missie & Visie

De bouwwereld is drukbevolkt en altijd in beweging. Om je daarbinnen te kunnen onderscheiden, moet je als bedrijf weten waar je kracht ligt.
Lees meer

Historie

Het jaar 1983 speelt een belangrijke rol in ons bestaan. Bert Lieben heeft toen Bert Lieben Maastricht opgericht in Maastricht.
Lees meer

Vakmanschap

Vakmanschap in de infrastructuur is mooi om te zien. De vakspecialist GWW die een rioolbuis plaatst in het zicht van vele bewoners.
Lees meer

Samenwerken

Een man een man, een woord een woord. We doen wat we afspreken. We werken samen met vaste partners en collega-aannemers. Want samen komen we verder en kunnen we meer.
Lees meer

Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor ons geen containerbegrip, maar een verantwoordelijkheid die wij nemen. Duurzaamheid zien wij als een kans.
Lees meer

Innovatie

Duurzaamheid , geopolitieke ontwikkelingen, maatschappelijke verantwoordelijkheid maken dat onze sector en ons bedrijf eerder en breder moet inzetten op innovatie.
Lees meer

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@blmwegenbouw.nl

Telefoon: 0475 - 567777