We hebben ons in de afgelopen decennia gespecialiseerd in alle aspecten van de wegenbouw. Met die brede kennis van het civieltechnische werkterrein bieden we slimme geïntegreerde oplossingen, waarbij BLM de klant volledig ontzorgt. De werkzaamheden van BLM zijn onder te verdelen in de volgende expertisegebieden:

Expertises

Ontwerp

Een duurzame gebiedsontwikkeling begint bij het juiste ontwerp. Met onze 40 jaar ervaring en zorgvuldige werkvoorbereiding zijn wij sneller, goedkoper, beter en duurzamer.
Ontwerpen

Realisatie

In Nederland, België en Duitsland realiseren wij integrale projecten in de grond-, weg- en waterbouw en in de industriebouw. Ons vakmanschap is daarbij ons meesterschap.
Realiseren

Beheer

Wij zijn de aanbieder tussen de aannemers! Wij ontwerpen, realiseren en beheren. Zo zorgen wij voor het beste projectresultaat. En dat stopt niet na de realisatie.
Beheren

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@blmwegenbouw.nl

Telefoon: 0475 - 567777