Historie

BLM Wegenbouw is al decennialang onderdeel van de Biggelaar Groep. Binnen de groep is BLM verantwoordelijk voor het realiseren van vele uiteenlopende projecten op het gebied van boven- en ondergrondse infrastructuur.

Enthousiaste medewerkers

In de jaren ’80 van de vorige eeuw wordt BLM Wegenbouw onderdeel van de Biggelaar Groep. Vanuit vestigingen in Wessem, Chemelot (Geleen) en, sinds 2016, in Helmond zorgt BLM voor een veilige en mooie infrastructuur in Zuid-Nederland. Maar ook in de industriebouw kent het bedrijf al jarenlang een solide reputatie. Sinds het ontstaan van het bedrijf, ruim dertig jaar geleden, hecht BLM Wegenbouw grote waarde aan deskundige en enthousiaste medewerkers, een veilige werkomgeving en een goede samenwerking met de klant. Altijd gebaseerd op eerlijkheid en wederzijds vertrouwen. Bewezen succesfactoren waarmee BLM Wegenbouw zich het beste en meest professionele infrabedrijf van Zuid-Nederland kan noemen.

BLM in actie

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@blmwegenbouw.nl

Telefoon: 0475 - 567777