Vakmanschap in de infrastructuur is mooi om te zien. De vakspecialist GWW die een rioolbuis plaatst in het zicht van vele bewoners. De stratenmaker die elke steen passend maakt. De kraanmachinist die manoeuvreert in een smalle straat. En de uitvoerder die alles samenbrengt. Stuk voor stuk vakmensen, met liefde voor hun vak.

 

trots op kennis en kunde

Onze medewerkers kennen de weg

Zij zijn gespecialiseerd in alle aspecten van de grond-, weg- en waterbouw. Deze kennis dragen wij over naar de nieuwe generatie en andersom. Want samen bereiken we meer.

Vd Biggelaar Portretten (Mei2022) 053

Aanbieder tussen de aannemers

Wegenbouw gaat verder dan alleen het wegdek waar je dagelijks overheen rijdt. Of beter gezegd: dieper. Wij zoeken voortdurend naar hoe het beter kan en gaan mee in de nieuwe ontwikkelingen en duurzame technieken.

Met onze brede kennis van het civieltechnische werkterrein bieden we slimme geïntegreerde oplossingen, waarbij BLM de klant volledig ontzorgt.

Wij ontwerpen, realiseren en beheren projecten op het gebied van boven- en ondergrondse infrastructuur. In de ondergrondse infrastructuur richten wij ons op riool- en leidingsystemen. In de bovengrondse infrastructuur richten wij ons voornamelijk op reconstructies, herinrichtingen, nieuwbouw en kunstwerken.

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@blmwegenbouw.nl

Telefoon: 0475 - 567777