Duurzaamheid , geopolitieke ontwikkelingen, maatschappelijke verantwoordelijkheid maken dat onze sector en ons bedrijf eerder en breder moet inzetten op innovatie. Innovatie als antwoord op de genoemde uitdagingen en als meerwaarde in de nieuwe, duurzame samenwerkingsmodellen.

 

Geen uitdaging te groot

Innovatie vraagt om vertrouwen

En wel vertrouwen in twee richtingen: intern en extern. Dat betekent dat wij voorspelbaar en betrouwbaar zijn richting klant en medewerker. Zo kan vertrouwen ontstaan en behouden worden. Vanuit het vertrouwen ontstaat de samenwerking die nodig is om innovaties mogelijk te maken. In projecten en in onze bedrijfsvoering!

''Wij bouwen nieuwe wegen naar de toekomst. Innovatieve wegen, met meer-waarde als doel. Zie ons unieke Klimaatplein, onze sensor-onderzoek in Helmond, onze modulaire infra-visie, onze trekkersrol in het Platform Circulair Bouwen en onze deelname aan de AI Academy. ''

Roger Feller, Commercieel Directeur
Vd Biggelaar (8Maart2021)Roger Feller 850428

Ruimte voor ieders inbreng

Duurzaamheid en innovatie gaan hand in hand in onze bedrijfsvoering. We stimuleren iedereen om daar een actieve rol in te laten spelen. Er is ruimte voor ieders inbreng en samen maken we dromen waar en innoveren we. We zoeken voortdurend het overleg met klanten, gebruikers en koplopers uit andere sectoren; zowel om onze kennis, kunde, ervaring, ideeën en innovaties te delen, maar ook om van elkaar te leren. En waar mogelijk om elkaar te versterken. Innovatie vraagt om vertrouwen en geeft ook vertrouwen. Vertrouwen in een duurzame toekomst voor medewerkers, klanten en gebruikers van onze projecten!

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@blmwegenbouw.nl

Telefoon: 0475 - 567777