Wij zijn de aanbieder tussen de aannemers! Wij ontwerpen, realiseren en beheren. Zo zorgen wij voor het beste projectresultaat. Sneller, beter, goedkoper en duurzamer kan, mag en moet! En dat stopt niet na de realisatie.

 

beheren wordt creëren

Waarde creëren, waarde behouden

Wij onderscheiden ons al jaren met de uitstekende kwaliteit van onze gerealiseerde projecten. Dit is algemeen bekend. Onze kwaliteit stopt niet bij de oplevering. Steeds vaker verzorgen wij voor onze klanten ook het beheer en onderhoud na realisatie van onze projecten. We doen dit ontwerpbewust, maar ook oogst-bewust. Hierbij willen we de geïnvesteerde waarden behouden en bij voorkeur vergroten. De D∞S (DOOS) noemen we dat: een Duurzame Circulaire Onderhoud en Oogst Strategie.

Wij behandelen de gerealiseerde assets alsof we eigenaar zijn. Door materiaalpaspoorten, BIM-modellen en restwaardebepalingen of terugname-afspraken met leveranciers borgen wij het duurzame rendement. Beheren wordt dus ook creëren! 

Biggelaar---BLM---Riool-Beringe-2194.jpg

Slimme oplossingen

Creëren doen we niet alleen, wij nemen ook de gebruikers mee in onze strategie. Daarom maken we bijvoorbeeld niet-technische gebruikershandleidingen of maken we de waardeontwikkeling begrijpelijk en inzichtelijk. Beheren is dan ook informeren en inspireren!

Beheren is leren, ook voor ons. In een aantal projecten hebben wij sensoren in de constructies ingebouwd, die voor ons de functionaliteit bewaken. Wat dat betekent? Het plein belt ons als de riolering begint te verstoppen. De bomen mailen ons als er een tekort aan bodemvocht is. Of de weg laat ons weten dat de verkeersbelasting te zwaar wordt. Zo maken wij de stap naar van preventief (proactief) en correctief (reactief) beheer naar Just In Time-beheer oftewel creatief beheer.

''Beheren Levert Meer-waarde, dat is onze insteek. De waarde die we in ontwerp en realisatie toevoegen, borgen we door materialen en grondstoffen schoon, heel en losmaakbaar te houden, zodat deze toegevoegde waarde behouden blijft en bij voorkeur toeneemt. Dat is echt waardemanagement.''

Roger Feller, Commercieel Directeur
20210308 Vd Biggelaar (8Maart2021)Roger Feller 850428

gerelateerde projecten

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@blmwegenbouw.nl

Telefoon: 0475 - 567777