Als familiebedrijf groeien we nog steeds. Wij begrijpen als geen ander dat je een groot deel van je leven aan het werk bent. Dan kan het maar beter leuk zijn. 

Wij zijn bloedserieus over plezier

Maar wie zijn de mensen achter BLM? Maak kennis met onze BLM'ers. In onderstaande interviews lees je meer over onze cultuur, normen en waarden maar vooral waarom deze mensen bij ons werken. 

De kleinste details

Wanneer de oplossing bij technische vraagstukken nog niet vastligt, komt Ralph Linssen om de hoek kijken. Denk hierbij aan een klantvraag die nog niet is uitgewerkt en geen bestek heeft.
Leer Ralph kennen

Veiligheid voorop

Afgelopen januari is Fabian Spooren bij BLM begonnen als KAM-Coördinator. Tijd om eens terug te kijken wat er zoal speelt en hoe het Fabian bevalt.
Leer Fabian kennen

Omgevingscommunicatie

Een brede job, waarin communicatie en vooraf analyseren een hoofdrol spelen. De aannemer wordt in de aanbesteding meer en meer uitgedaagd om behalve de klant ook hún klant te bedienen.
Leer Christian en Nona kennen

No-nonsense, veiligheid en kwaliteit

Je werkt aan specialistische leidingen in een industriële omgeving. Je vraagt vergunningen aan en stelt plannen op. Dagelijks werk je met complexe materie in een wereld waarin veiligheid een gradatie hoger is dan buiten Chemelot.
Leer Bart kennen

Werken aan de toekomst

Nieuwe gezichten zijn altijd welkom bij ons. Zo is Rens Jaspers in 2020 bij ons gestart met zijn beroepsvoorbereidende stage. Onder leiding van uitvoerder Robert van Aalst is hij als assistent uitvoerder aan de slag gegaan.
Leer Rens kennen

BIG Talent Tim

Alweer 3 jaar geleden heeft Tim Dierx de keuze gemaakt om BLM’er te worden. Tim is gestart als projectbegeleider maar hij miste al snel het werk buiten.
Leer Tim kennen

Het gezicht van Helmond

Een tijd geleden zochten wij een Hoofd Bedrijfsbureau voor onze vestiging in Helmond. Wij blikken terug met Martijn Schreurs op het jaar 2021.
Leer Martijn kennen

BLM op Chemelot

Werken op onze locatie Chemelot is niet vanzelfsprekend. Je moet veiligheid serieus nemen en naar een hoger niveau willen tillen.
Leer Rudy kennen

Vrolijke Voorman

Vier jaar geleden was de eerste werkdag van Nicky Schutte bij BLM Wegenbouw. Hij kwam als voorman in het team van uitvoerder Ron Mulder.
Leer Nicky kennen

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@blmwegenbouw.nl

Telefoon: 0475 - 567777