Een brede job, waarin communicatie en vooraf analyseren een hoofdrol spelen. De aannemer wordt in de aanbesteding meer en meer uitgedaagd om behalve de klant ook hún klant te bedienen. En dus groeit het belang van de thema’s waarover een omgevingsmanager zich moet buigen. We spreken Nona Hendrix en Christian Reuls.

Communiceren, bemiddelen en vertalen

Christian: ''Het soort project of type omgeving maakt in de basis niet uit. Wij maken inzichtelijk met wie en waarmee we te maken kunnen krijgen. Een omgevingsanalyse is van groot belang en zal steeds een grotere rol gaan spelen. Zo zitten we steeds vaker, zoals bijvoorbeeld bij bouwteamprojecten, aan het prille begin van projecten aan tafel.''

Op communicatievlak is de omgevingsmanager vaak de mediator en vertaler om het technische hoe en waarom van het project begrijpelijk uit te leggen aan de doelgroep (bedrijven, belanghebbenden en bewoners).

Vd Biggelaar Portretten (Mei2022) 060

Nona: ''Tegenwoordig kun je niet meer zonder goede communicatie rondom het uitvoeren van een project. Belanghebbenden willen van tevoren gehoord worden en van tevoren op de hoogte gehouden worden van de voortgang.''

Daarnaast hebben wij onze eigen BLM Wegenbouw App ontwikkeld. Behalve dit paradepaardje is het een handig gereedschap voor ons werk. We zetten de app effectief in richting bewoners. U kunt eenvoudig de 𝗕𝗟𝗠 𝗪𝗲𝗴𝗲𝗻𝗯𝗼𝘂𝘄 𝗮𝗽𝗽 downloaden via:

AppStore: https://lnkd.in/daT6vyMY

Playstore: https://lnkd.in/duGyYKH5

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@blmwegenbouw.nl

Telefoon: 0475 - 567777