Vier jaar geleden was de eerste werkdag van Nicky Schutte bij BLM Wegenbouw. Hij kwam als voorman in het team van uitvoerder Ron Mulder. Ondertussen heeft Nicky al aan vele mooie projecten gewerkt zoals de reconstructie van het Gemeenschapshuis in Panningen, afkoppelen van hemelwater en vuilwater in Beringe en de rioolreconstructie in Meijel.

Vrolijke voorman op de voorgrond

Nicky begon als leerling SPG Infra en heeft zich vervolgens verder ontwikkeld tot vakman GWW. Nicky heeft ervaring als metselaar, tegelzetter, grondwerker en voorman.

''Momenteel werken wij in Waalre aan een rioolreconstructie en het afkoppelen van hemelwater, een uitdagend project. Geen enkele dag is hetzelfde en de sfeer op het project is gezellig en laagdrempelig. De samenwerking onderling is gewoon goed. Dit geldt trouwens ook voor het hele bedrijf, zowel voor het kantoorpersoneel als buiten. De sfeer binnen BLM spreekt mij aan en je kunt overal je ei kwijt. Ik heb het prima naar mijn zin en zie mijn toekomst hier met plezier en vertrouwen tegemoet!''

BLM Waalre (Mei2021) 2

Bij BLM Wegenbouw zijn wij altijd op zoek naar vakmensen. Wij zijn daarnaast bloedserieus over plezier. Een groot deel van je leven ben je aan het werk: dan kan het beter leuk zijn! Lijkt het jou leuk om net zoals Nicky te werken of stage te lopen in een organisatie die niet alleen werk uitvoert, maar ook meedenkt en creëert?  Stuur dan een open sollicitatie naar m.albers@blmwegenbouw.nl of bel 0475-567777.

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@blmwegenbouw.nl

Telefoon: 0475 - 567777