Nieuwe gezichten zijn altijd welkom bij ons. Zo is Rens Jaspers in 2020 bij ons gestart met zijn beroepsvoorbereidende stage. Onder leiding van uitvoerder Robert van Aalst is hij als assistent uitvoerder aan de slag gegaan in Berg en Terblijt. Een mooi project waar Rens heeft meegewerkt aan de aanleg van een nieuw regenwaterriool en bestrating incl. asfaltwerkzaamheden.

Van stagiair naar assistent uitvoerder

Door de fijne samenwerking met Rens in 2020 hebben we besloten om in 2021 nét een stapje verder te gaan. Rens heeft met succes zijn afstudeerstage afgerond bij BLM Wegenbouw en werkt momenteel als assistent uitvoerder.

BLM Haven Chemelot (Mei2021) 40

''Ik heb mijn beroepsvoorbereidende stage bij BLM gedaan en erna meteen gestart met vakantiewerk. Samen met Roger Feller heb ik besloten om ook hier mijn afstudeerstage te doen met als onderwerp: Circulair omgaan met primaire grondstoffen. Naast mijn afstudeeropdracht werk ik nog regelmatig samen met Robert aan het project IDOP Bocholtz. BLM Wegenbouw is zeker een bedrijf waar ik mijzelf zie werken in de toekomst!''

Wil je net zoals Rens ook stage komen lopen bij BLM Wegenbouw? Reageer dan op een van onze vacatures óf stuur een open sollicitatie naar m.albers@blmwegenbouw.nl!

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@blmwegenbouw.nl

Telefoon: 0475 - 567777