Werken op onze locatie Chemelot is niet vanzelfsprekend. Je moet veiligheid serieus nemen en naar een hoger niveau willen tillen. Daarnaast lever je maatwerk af bij de klanten en heb je best wat aanpassingsvermogen nodig. Ondanks alle vereisten heeft Projectleider Rudy Martinussen het erg naar zijn zin!

De uitdaging is er elke keer weer

Rudy Martinussen is 7 jaar geleden begonnen bij BLM Wegenbouw op locatie Chemelot als uitvoerder. Hij heeft naast talloze projecten op Chemelot ook gewerkt als uitvoerder op het project Aldi Turnhout. Onder leiding van Harrie Herberighs heeft hij het grondwerk, rioolwerk en verhardingen voor het distributiecentrum aangelegd.

''De projecten zijn zo divers dat de uitdaging er elke keer weer in zit. Daarnaast werken wij continu met andere specialisten van bedrijven op Chemelot en iedereen werkt op een goede en positieve manier met elkaar. Naast het samenwerken met andere partijen op Chemelot, gaat de samenwerking met collega's van BLM ook vanzelf. Er heerst een prettige werksfeer door de platte organisatie. Ook krijg ik veel vrijheid in mijn werk.''

Vd Biggelaar Portretten (Mei2022) 027

Rudy heeft al vele uitdagende projecten afgerond zoals Renovatie Riooltracé 189 en het verleggen van de Effluentleiding van IAZI bij de Grensmaas. Momenteel is hij bezig met de nieuwbouw van Plastic Energy en de aanleg van het riool en de verhardingen voor de nieuwbouw van Nouryon op het Chempark in Keulen.

Bij BLM Wegenbouw zijn wij altijd op zoek naar vakmensen. Wij zijn daarnaast bloedserieus over plezier. Lijkt het jou leuk om net zoals Rudy te werken in een organisatie die niet alleen werk uitvoert, maar ook meedenkt en creëert? Stuur dan een open sollicitatie naar hrm@blmwegenbouw.nl of kijk naar onze vacatures.

KOM IN CONTACT

Heb je vragen? Specifieke wensen? Of gewoon interesse in meer info? Wij helpen graag! Oók online. Contact opnemen kan dus altijd. Mail of bel ons, of maak gebruik van het formulier hiernaast.

E-mail: info@blmwegenbouw.nl

Telefoon: 0475 - 567777